Vad vi gör


Takservice

Vi hjälper till med att hålla ränndalar städade, vi utför tätningar, byter trasiga tegelpannor, riktar vattkupor, byter stuprör mm.

 

Teckna ett serviceavtal så är också ni på den säkra sidan! 

Värmekabel Tak

 

Vi har över 10 års erfarenhet av installation av värmekabelanläggningar. Trygga Tak utför allt ifrån projektering, installation samt drifttagning. Vi reparerar och felsöker alla typer av fabrikat på marknaden.Teckna vårt serviceavtal så har ni en fungerande värmekabelanläggning år efter år.

 

 

Taksäkerhet

Trygga Tak monterar allt från takstegar till skorstensplattformar. Är ni osäkra på vad ni skulle behöva ha för taksäkerhetsanordningar på ert tak så hjälper vi självklart till med det. Kontakta oss för en kostnadsfri genomgång. 

 

Snöskottning

Trygga Tak är licenserade takskottare. Som avtalskunder får ni taket skottat inom 24 timmar. Hinner vi inte med så övertar vi ert ansvar mot 3:e man. Vi använder oss av skonsamma redskap för nedtagning av snö och is. Teckna snöskottningsavtal med oss. Vi erbjuder både avropsavtal och bevakningsavtal. 

 

Takmålning

Vi utför stora som små takplåtsmålningar. Eftersom alla tak inte är desamma så väljer vi omsorgsfullt det bästa färgsystemet för just ditt tak.


Högtryckstvättningen anpassas också från tak till tak. Ett enkelfalsat tak klarar exempelvis inte lika högt arbetstryck som ett dubbelfalsat. Kontakta oss så går vi igenom förutsättningarna för just ert tak på plats.